Palvelut

Meiltä tulet löytämään monenlaisia mahdollisuuksia. Toimintamme lähtee nyt liikkeelle toden teolla kun esimerkiksi Forssan seudun Ohjaamo-toiminta sekä Jokioisten kunnan etsivä nuoristyö ovat siirtyneet osaksi meidän toimintaamme.

Palvelut

Ohjaamo-toiminta – Ollaan täällä sua varten.

Forssan seudun ohjaamotoiminta on siirtynyt osaksi Fokkan toimintaa. Ohjaamo on kaikille alle 30-vuotiaille tarkoitettu paikka, jossa saa apua ja tukea monenlaisiin arjen asioihin, kuten työhön, koulutukseen, hyvinvointiin ja tulevaisuuden suunnitteluun.

Ohjaamon idea on se, että nuori saa mahdollisimman moneen asiaan apua samasta paikasta ja helposti. Ohjaamossa nuorta autetaan monialaisesti, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki Ohjaamon palvelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia.

Ohjaamo

Palvelut

Etsivä nuorisotyö – jotta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin

Etsivä nuorisotyö on lakisääteinen palvelu, joka on Jokioisten kunnan osalta siirtynyt Fokkan toiminnaksi vuoden 2024 alussa. Se tarjoaa 15-29-vuotiaille nuorille mahdollisuuden henkilökohtaiseen ohjaukseen ja tukeen asiassa kuin asiassa. Etsivät auttavat nuoria rakentamaan oman näköistä elämää: olosuhteita, joihin voi olla itse tyytyväinen ja joiden avulla voi jatkaa luottavaisin mielin eteenpäin. Etsivän ohjaus on vapaaehtoista ja perustuu nuoren omiin toiveisiin ja tavoitteisiin. Etsivä nuorisotyö on luottamuksellista ja maksutonta.

Etsivä nuorisotyö

Koulutus

Virtapajasta kohti työelämää

Virtapajat on Lounais-Hämeen yhteinen pajakokonaisuus, joka on siirtymässä Fokkan toiminnaksi vuoden 2024 aikana. Tavoitteenamme on että pääset työhön, koulutukseen tai muuhun sinulle oikeaan palveluun. Meillä sinua ohjataan ja valmennetaan asiakaslähtöisesti, yksilöllisesti ja sinun kasvuasi ja osallisuutta tukien koulutukseen tai työelämään suuntaavasti.

Virtapajat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kerro meille miten voimme auttaa.

Ota yhteyttä