Tietoa meistä

Organisaatio

Tältä sivulta löydät tietoa Fokka Säätiöstä sekä sen päätöksenteosta ja strategisesta ohjauksesta.

Fokka Säätiön organisaatio

Säätiö kuuluu Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän konserniin ja sen kotipaikka on Forssa. Fokka on Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän 100 % omistama säätiö ja sen toiminnasta vastaavat toimitusjohtaja Maaria Silvius sekä toiminnanjohtaja Tanja Niinimäki. Sen toimintaa ohjaavat säätiön säännöt sekä strategiset arvot jotka ovat vastuullisuus, yhteisöllisyys ja edelläkävijyys. 

Hallitus

Säätiön asioita hoitaa ja sitä edustaa hallitus, jonka jäsenet valitaan kalenterivuodeksi kerrallaan. Hallitukseen kuuluu vähintään seitsemän (7) ja enintään neljätoista (14) jäsentä. Hallitus valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Hallituksen puheenjohtajaksi tulee valita joku Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän hallituksen valitsemista säätiön hallituksen jäsenistä.

Fokkan hallituksen jäseniä ovat Sirkka-Liisa Anttila (puheenjohtaja), Jari Kesäniemi, Hannu Koski, Taru Kosunen, Markku Leppälahti, Sami Mattila, Susanna Marjamäki-Vuorenpää, Mikko Mäkelä, Jukka Perälä (varapuheenjohtaja) sekä Tatu Ujula.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Ota yhteyttä