Yleinen

Mukana Virta-verkostossa

avatar

fokka 18.10.2023

Fokka Säätiö osallistuu yhdessä Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän, Forssan ammatti-instituutin sekä Faktian kanssa Virta-verkoston toimintaan. Fokkan rooli verkostossa kasvaa kasvamistaan, tällä hetkellä se vastaa tällä hetkellä Virtapajojen järjestämisestä Forssan seudulla sekä koko ajan enemmissä määrin osallistuu muuhun työllisyydenhoitoon ja sen kehittämistyöhön.

Mikä on Virta-verkosto?

Forssan seudun kunnat ja työllisyyden hoidon toimijat ovat solmineet vuonna 2022 omaehtoisen allianssisopimuksen, jonka myötä ne ovat päättäneet kehittää seudun työllisyyden hoidon palveluita yhdessä. Yhteistyön tavoitteena on, että seudun työnhakijoille työnantajille tarjottavat palvelut olisivat asiakasystävällisempiä sekä helpommin saavutettavissa. Virta-verkostoksi nimetyn verkoston tarkoituksena on siis luoda seudulle työllisyydenhoitoon yksi luukku, josta asiakkaat pääsevät tarvitsemansa palvelun piiriin nopeasti ja vaivattomasti. Olemme tiiviisti mukana tässä verkostossa yhtenä työllisyyden hoidon toimijana.